Skip to main content

Ce tipuri de servicii foto oferi?

Ȋmi place în mod special fotografia cu oameni şi despre oameni. Fac fotografii de nuntă, de botez, de logodnă, de maternitate, de Crăciun, de absolvire. Mi-e dragă însă şi fotografia fashion, de produs sau corporate.

Ai un studio foto?

Sunt fan al naturii şi cadrelor urbane, însă anumite tipuri de portrete, fotografii de familie sau de Crăciun se pretează mai bine în studio, într-un mediu controlat, acolo unde am toată aparatura şi unde pot crea inclusiv decoruri de poveste.

Unde locuieşti? Te deplasezi şi în afara localităţii?

Sunt fotograf în Brăila, însă îmi place să cunosc deopotrivă oameni şi locuri noi dincolo de oraşul în care locuiesc. Mobilitatea mă ajută să ies din rutină, deci sunt dispus să mă deplasez acolo unde ai nevoie de mine.

Câte fotografii livrezi, în medie, după un eveniment/ sedinţă foto?

Nu îmi propun niciodată un număr minim de cadre, însă îmi propun să nu ratez nimic din ceea ce este important. La un eveniment de amploare, cum este o nuntă sau un botez, se adună sute şi chiar mii de fotografii. Mă concentrez să surprind în imagini totul, de la ambianţă la atmosferă, de la mici detalii la trăiri. Ulterior îndepărtez balastul, iar la tine ajung doar fotografiile care au ceva de spus şi care merită cu adevărat.

Cât durează o şedinţă foto?

O şedinţă foto poate să dureze de la 30 de minute până la 120 de minunte, în funcţie de obiectivele, de cadre, de gradul de dificultate şi de modul în care rezonăm.

Fotografiile vor fi editate în vreun fel?

Toate fotografiile trec printr-un proces de selecţie, iar cele alese printr-un proces ulterior de editare prin care mă asigur că sunt ceea ce trebuie ca şi compoziţie, luminozitate, contrast, încadrare.

La cât timp după eveniment livrezi pozele, în medie?

Termenul de predare al fotografiilor de nuntă, botez este de 60 de zile de la eveniment. Pentru alte tipuri de fotografii este posibil ca termenul să fie mai scurt, în funcţie de nevoie, disponibilitate şi solicitare

Care sunt preţurile pentru serviciile tale?

Oferta este personalizată pentru fiecare client în parte. Preţul diferă în funcţie de natura evenimentului, durata acestuia şi dacă implică deplasarea în altă localitate. Preţul şi toate detaliile sunt discutate clar şi concret dinainte pe email, telefonic sau faţă în faţă. Ceea ce agreăm rămâne neschimbat pe durata colaborării.

Există o şedinţă foto specială în ziua nunţii sau botezului?

Da, evenimente precum nunta şi botezul au inclusă o şedinţă foto specială cu mirii sau copilul şi părinţii (în cazul botezului).

Cum se face rezervarea datei evenimentului?

Dacă ne-am văzut şi ne-am plăcut, trecem apoi la chestiunile administrative. Rezervarea efectivă a datei evenimentului se face prin semnarea contractului de colaborare şi achitarea a 20% din valoarea sa ca avans. Avansul nu poate fi returnat în cazul în care te răzgândeşti ulterior.